Version: Demo
1.When can an acknowledgement be created?
A. When others are working on the event.
B. When operations staff makes a request.
C. When an event indicator is visible in the Navigator.
D. When a situation fires and the administrator wants to be first to acknowledge the event. Answer: C
2.Which workspace chart best represents the proportional value of each data point to the whole.?
A. Pie Chart
B. Bar Chart
C. Plot Chart
D. Circular Gauge Chart Answer: A
3.What is the purpose of the connectors in a Common Event Console?
A. The Event Handler is incorporated to pass events.
B. Connect to an event repository for the Common Event Console.
C. Retrieve event data to be displayed in the Common Event Console.
D. Send messages to the Message Log view from the Common Event Console. Answer: C
4.How is it determined if a situation is associated with a Navigator item?
A. Launch the Situation Editor from the toolbar.
B. Right click the Required Navigator Item and select Situations.
C. Select the properties for the Navigator Item and click Situations.
D. Filter the situations for the Navigator item by Associated with Navigator Item. Answer: B
5.Where are attributes to be displayed in a workspace view selected?
A. In the Query tab of each workspace Properties.
B. In the Filters tab of each workspace Properties.
C. In the Query tab of each workspace view’s Properties.
D. In the Filters tab of each workspace view’s Properties. Answer: D
6.When is persistent event monitoring useful in IBM Tivoli Monitoring (ITM)?
A. To count the number of events in ITM.
B. To determine when a situation is needed.
C. To determine whether a condition is consistent or intermittent.
D. To determine when more agents must be deployed across a ITM environment. Answer: C
7.How are new managed systems groups created?
A. They are created when IBM Tivoli Monitoring is installed.
B. They are created in the Manage Tivoli Enterprise Monitoring Services.
C. They are created using the Object Editor under the Managed Systems Group tab.
D. They are created with the Situation Editor within the Tivoli Enterprise Portal client. Answer: C
8.What are the three default user groups provided with Tivoli Enterprise Portal?
A. Administrator, Diagnostic Users, Operator
B. Administrator, Application Users, Operator
C. Application Users, Diagnostic Users, Operator
D. Administrator, Diagnostic Users, Application Users Answer: A
9.What is used to quickly switch from one workspace to another in the Desktop Portal Client?
A. Link
B. Launch
C. Bookmark
D. Graphic Icon Answer: A