Welcome to download the newest Dumpsoon H12-224 VCE dumps:

With Flydumps 100% guarantee, you can be assured that you will pass your ACSM 030-333 Exam. You will not be able to stay away from purchasing the ultimate ACSM 030-333. With authentic ACSM 030-333 exam sample questions make taking your new skills out of the Cisco exam classroom and into the work force increasing your value to employers everywhere.Flydumps ACSM 030-333 exam sample questions are backed by our 100% pass guarantee. You will definitely train faster and pass your Flydumps ACSM 030-333 exam sample questions, we guarantee it. ACSM 030-333 is indeed hot those types of Cisco examinees. What exactly things, Flydumps ACSM 030-333 exam sample questions are the right time as well as in the suitable route towards judgment.

QUESTION: 25
Which of the following statements regarding cooldown is FALSE?

A. The emphasis should be large muscle activity performed at a low to moderate intensity.
B. Increasing venous return should be a priority during cool-down.
C. The potential for improving flexibility may be improved during cool-down as compared with warm-up.
D. Between 1 and 2 minutes are recommended for an adequate cool-down.

Answer: D
QUESTION: 26 All of the following are examples of aerobic exercise modalities EXCEPT
A. Weight training.
B. Walking.
C. Bicycling.
D. Stair climbing.

Answer: A
QUESTION: 27 A target HR equivalent to 85% of HRR for a 25year-old male with a resting HR of 75 bpm would be equal to
A. 195 bpm.
B. 166 bpm.
C. 177 bpm.
D. 102 bpm.

Answer: C
QUESTION: 28 The appropriate exercise HR for an individual on f3-blocking medication would generally be

A. 75% of HRR.
B. 30 bpm above the standing resting HR.
C. 40% of HRR.
D. (220 – age) X 0.85.

Answer: A
QUESTION: 29 The recommended cardiorespiratory exercise training goal for apparently healthy individuals should be
A. 15 minutes, six times per week, at 90% of HRR.
B. 30 minutes, three times per week, at 85% of HRR.
C. 60 minutes, three times per week, at 85% of HRR.
D. 30 minutes of weight training, three times per week, at 60% of HRR.

Answer: B
QUESTION: 30 In an effort to improve flexibility, the ACSM recommends
A. Proprioceptive neuromuscular facilitation.
B. Ballistic stretching.
C. The plough and hurdler’s stretches.
D. Static stretches held for 10 to 30 seconds per repetition.

Answer: D
QUESTION: 31 An appropriate exercise for improving the strength of the low back muscles are
A. Straight leg lifts.
B. Parallel squats.
C. Spinal extension exercises.
D. Sit-ups with feet anchored.
Answer: C
QUESTION: 32
Which of the following statements true regarding exercise leadership is FALSE?

A. The exercise leader should be fit enough to exercise with any of his or her participants.
B. Most people are not bored by exercise and can easily find time to participate in an exercise program.
C. The exercise leader should adjust the exercise intensity based on individual differences in fitness.
D. Periodic fitness assessment may provide evidence of improvement in fitness for some participants.

Answer: B
QUESTION: 33
Which of the following statements regarding exercise for the elderly is FALSE?

A. A decrease in maximal HR is responsible for reductions in the maximal oxygen consumption as we age.
B. A loss of fat-free mass is responsible for the decrease in muscular strength as we age.
C. The ACSM recommends a cardiorespiratory training intensity of 50% to 70% of HRR for older adults.
D. Resistance exercise training is not recommended for older adults.

Answer: D
QUESTION: 34 Which of the following medications have been shown to be most effective in preventing or reversing exercise-induced asthma?
A. f3 -Agonists.
B. f3 -Blockers.
C. Diuretics.
D. Aspirin.
Answer: A
QUESTION: 35 The exercise leader or health/fitness instructor should modify exercise sessions for participants with hypertension by
A. Shortening the cool-down to less than 5 minutes.
B. Eliminating resistance training completely.
C. Prolonging the cool-down.
D. Implementing high-intensity (>85% of HRR), short-duration intervals.

Answer: C
QUESTION: 36 Normal values for fasting blood sugar are
A. Greater than 140 mg/dL.
B. Between 60 and 140 mg/dL.
C. Less than 60 mg/dL.
D. Between 200 and 400 mg/dL.

Answer: B
QUESTION: 37 The goal for the obese exercise participant should be to
A. Sweat as much as possible.
B. Exercise at 85% of HRR.
C. Perform resistance exercise three to five times per week.
D. Expend 300 to 500 calories per exercise session.

Answer: D
QUESTION: 38 Which of the following statements regarding exercise for persons with controlled cardiovascular disease is TRUE?

A. Resistance exercise training is dangerous and should be avoided.
B. A physician-supervised exercise test is not necessary to establish exercise intensity.
C. Anginal pain is normal during exercise, and participants should be pushed through the pain.
D. Exercise intensity should be set at an HR of 10 bpm less than the level at which signs/symptoms were evidenced during an exercise test.

Answer: D
QUESTION: 39 All of the following factors are important to consider when determining exercise intensity EXCEPT
A. An individual’s level of fitness.
B. The risk of cardiovascular or orthopedic injury.
C. Any previous history participating in organized sports.
D. Individual preference and exercise objectives.

Answer: C
QUESTION: 40 When determining the intensity level, the RPE is a better indicator than percentage of maximal HR for all of the following groups EXCEPT
A. Individuals on f3-blockers.
B. Aerobic classes that involve excessive arm movement.
C. Individuals older than 65 years.
D. Individuals involved in high-intensity exercise.

Answer: D

From now on, you can quickly and easily pass the ACSM 030-333 Certification exam by FLYDUMPS while retaining the how-to and know-how involved in learning the skills covered in the ACSM 030-333 practice exam. Passing ACSM 030-333 exam will clear the path to future Riverbed exam success and instantly enhance your career. FLYDUMPS ACSM 030-333 exam sample questions ensure your success in high score. FLYDUMPS has played a key role in shaping my career. Doing upgrade from unlimited access package towards the ACSM 030-333 practice exam was a good step.

Welcome to download the newest Dumpsoon H12-224 VCE dumps: http://www.dumpsoon.com/H12-224.html

Huawei H12-221 Demo Download, Download Huawei H12-221 Exam Test Questions Sale

No doubt, ACSM 030-333 exam is worth challenging task but you should not feel hesitant against the confronting difficulties.Get a complete hold on ACSM 030-333 exam syllabus through Flydumps training and boost up your skills.What’s more,all the brain dumps are the latest.

QUESTION: 1
Which of the following is NOT an appropriate treatment activity for inpatient
rehabilitation of a client on the second day after coronary artery bypass graft (CABG)
surgery?

A. Limit activities as tolerated to the development of self-care activities, ROM for extremities, and low-resistance activities.
B. Limit upper body activities to biceps curls, horizontal arm adduction, and overhead press using 5-pound weights while sitting on the side of the bed.
C. Progress all activities performed from supine to sitting to standing.
D. Measure vital signs, symptoms, RPE, fatigue, and skin color and perform electrocardiography before, during, and after treatments to assess activity tolerance.

Answer: B
QUESTION: 2 Which of the following situations indicates progression to independent and unsupervised exercise for a client after CABG surgery in an outpatient program?
A. The client exhibits mild cardiac symptoms of angina, occurring intermittently during exercise and sometimes at home while reading.
B. The client has a functional capacity of greater than 8 MET with hemodynamic responses appropriate to this level of exercise.
C. The client is noncompliant with smoking cessation and weight loss intervention programs.
D. The client is unable to palpate HR, deliver RPEs, or maintain steady workload intensity during activity.
Answer: B QUESTION:

Which of the following issues would you include in discharge education instructions for a client with congestive heart failure to avoid potential emer-gency situations related to this condition at home?
A. Record body weight daily, and report weight gains to a physician.
B. Note signs and symptoms(e.g., dyspnea, intolerance to activities of daily living), and report them to a physician.
C. Do not palpate the pulse during daily activities or periods of light- headedness, because an irregular pulse is normal and occurs at various times during the day.
D. Both A and B.

Answer: D
QUESTION: 4 Initial training sessions for a person with severe chronic obstructive pulmonary disease most likely would NOT include
A. Continuous cycling activity at 70% ofVo2max for 30 minutes.
B. Use of dyspnea scales, RPE scales, and pursed-lip breathing instruction.
C. Intermittent bouts of activity on a variety of modalities (exercise followed by short rest).
D. Encouraging the client to achieve an intensity either at or above the anaerobic threshold.

Answer: A
QUESTION: 5 Symptoms of claudication include
A. Cramping, burning, and tightness in the calf muscle, usually triggered by activity and relieved with rest.
B. Acute, sharp pain in the foot on palpation at rest.
C. Crepitus in the knee during cycling.
D. Pitting ankle edema at a rating of 3 +
Answer: A

QUESTION: 6 Treatment for claudication during exercise includes all of the following EXCEPT
A. Daily exercise sessions.
B. Intensity of activity to maximal tolerable pain, with intermittent rest periods.
C. Cardiorespiratory building activities that are nonweight bearing if the plan is to work on longer duration and higher intensity to elicit a cardiorespiratory training effect.
D. Stopping activity at the onset of claudication discomfort to avoid further vascular damage from ischemia.

Answer: D
QUESTION: 7 A client with angina exhibits symptoms and a 1mm, down-sloping ST-segment depression at a HR of 129 bpm on his exercise test. His peak exercise target HR should be set at
A. 128 bpm.
B. 109 to 119 bpm.
C. 129 bpm.
D. 125 to 128 bpm.

Answer: B
QUESTION: 8
Special precautions for clients with hypertension include all of the following EXCEPT:

A. Avoiding muscle strengthening exercises that involve low resistance.
B. Avoiding activities that involve the Valsalva maneuver.
C. Monitoring a client who is taking diuretics for arrhythmias.
D. Avoiding exercise if resting systolic BP is greater than 200 mm Hg or diastolic BP is greater than 115 mm Hg.
Answer: A QUESTION:

According to the most recent National Institutes of Health’s Clinical Guidelines for the Identification, Evaluation, and Treatment of Overweight and Obesity in Adults, recommendations for practical clinical assessment include
A. Determining total body fat through the BMI to assess obesity.
B. Determining the degree of abdominal fat and health risk through waist circumference.
C. Using the waist-to-hip ratio as the only definition of obesity and lean muscle mass.
D. Both A and B.

Answer: D
QUESTION: 10 A client with type 1 diabetes mellitus checks her fasting morning glucose level on her whole-blood glucose meter (fingerstick method), and the result of 253 mgldL (14 mmol/L). A urine test is positive for ketones before her exercise session. What action should you take?
A. Allow her to exercise as long as her glucose is not greater than 300 mgldL (17 mmol/L).
B. Not allow her to exercise this session, and notify her physician of the findings.
C. Give her an extra carbohydrate snack, and wait 5 minutes before beginning exercise.
D. Readjust her insulin regimen for the remainder of the day to compensate for the high morning glucose level.

Answer: B
QUESTION: 11 A 62-year-old, obese factory worker complains of pain in his right shoulder on arm abduction; on evaluation, decreased ROM and strength are noted. You also notice that he is beginning to use accessory muscles to substitute movements and to compensate. These symptoms may indicate
A. A referred pain from a herniated lumbar disk.
B. Rotator cuff strain or impingement.
C. angina.
D. Advanced stages of multiple sclerosis.
Answer: B

QUESTION: 12 All of the following are special considerations inprescribing exercise for the client with arthritis EXCEPT
A. The possible need to splint painful joints forprotection.
B. Periods of acute inflammation result in decreased pain and joint stiffness.
C. The possibility of gait abnormalities as compensation for pain or stiffness.
D. The need to avoid exercise of warm, swollenjoints.

Answer: B
QUESTION: 13 What common medication taken by clients with end-stage renal disease requires careful management for those undergoing hemodialysis?
A. Antihypertensive medication.
B. Lithium.
C. Cholestyramine.
D. Cromolyn sodium.

Answer: A
QUESTION: 14 Which of the following is an appropriate exercise for clients with diabetes and loss of protective sention in the extremities?
A. Prolonged walking.
B. Jogging.
C. Step-class exercise.
D. Swimming.
Answer: D
QUESTION: 15

A client taking a calcium-channel blocker most likely will exhibit which of the following responses during exercise?
A. Hypertensive response.
B. Increased ischemia.
C. Improved anginal thresholds.
D. Severe hypotension.

Answer: C
QUESTION: 16 During the cool-down phase of an exercise session, clients should be encouraged to
A. Rehydrate.
B. Decrease the intensity of activity quickly to decrease cardiac afterload.
C. Limit the cool-down period to 5 minutes.
D. Increase the number of isometric activities.

Answer: A
QUESTION: 17 Muscular endurance training is best accomplished by
A. Performing four to six repetitions per set.
B. Using high resistance.
C. Incorporating high repetitions.
D. Performing isometric exercises only.

Answer: C
QUESTION: 18 Transitional care exercise and rehabilitation programs are NOT appropriate for
A. Clients with functionally limiting chronicdisease.
B. Clients with comorbid disease states.
C. Asymptomatic clients with a functional capacity of 10 MET.

D. Clients at 1 week after CABG surgery.

Answer: C
QUESTION: 19 Many clients have WI-mode programmed pacemakers. Which of the following is TRUE regarding exercise programming with WI pacemakers?
A. Persons with WI pacemakers may be chronotropically (HR) competent with exercise but require longer warm-up and gradual increase in intensity during the initial exercise portion of their session.
B. Persons who are chronotropically competent are tachycardic at rest and should not exercise at low intensities.
C. BP response is not a good marker of intensity effort in those with WI pacemakers and need not be evaluated during an exercise session.
D. Persons with WI pacemakers must avoid exercise on the bicycle ergometer because of the location of the ventricular lead wire and potential for displacement.

Answer: A
QUESTION: 20 Controlling pool water temperature (83-88°F), avoiding jarring and weight-bearing activities, and avoiding movement in swollen, inflamed joints are special considerations for exercise in
A. Clients after atherectomy.
B. Clients with angina.
C. Clients with osteoporosis.
D. Clients with arthritis.

Answer: D

ACSM 030-333 Certified Network Associate (CCNA) is the composite exam associated with the Cisco Certified Network Associate certification.Candidates can prepare for this exam.This exam tests a candidate’s knowledge and skills required to install, operate, and troubleshoot a small to medium size enterprise branch network.