Welcome to download the newest Newcerts 000-317 VCE dumps: http://www.newcerts.com/000-317.html

100% valid 3204 brain dumps with more new added questions. By training the Javacexam IBM 000-317 questions, you will save a lot time in preparing the exam. Visit www.javacexam.com to get the 100% pass IBM 000-317 ensure!

QUESTION: 1 A system administrator has successfully installed the WebSphere Application Server Network Deployment core product. The administrator then attempts to start server1, and it fails to start. On initial inspection, the administrator finds that the profiles directory is empty. What should the administrator do next?
A. Start the node agent for server1.
B. Inspect the SystemOut.log file of server1.
C. Run the Installation Verification Tool (IVT).
D. Run the WebSphere Customization Toolbox.
Answer: D
QUESTION: 2 A system administrator needs to create a new standalone WebSphere application server profile on <machine_a>. All previous WebSphere installations have been on <machine_a>. What should the administrator do to prevent a port conflict with this new server?
A. Execute the pmt script from a remote machine.
B. Execute the Profile Management Tool from <machine_a>
C. Edit the server.xml file on <machine_a> to change ports.
D. Look for running processes on <machine_a> using port 9080

Answer: B
QUESTION: 3 A system administrator needs to install the IBM Installation Manager for WebSphere Application Server Network Deployment V8.0 using a non-root account. What step must the administrator take so that the installation can be managed by two different non- root user accounts? Install the IBM Installation Manager:
A. in group mode.
B. in non-administrator mode.
C. using the configurator administrator role.
D. using a primary and secondary account.
Answer: A

QUESTION: 4 A system administrator needs to submit a wsadmin job to change the configuration of an enterprise application within a flexible management environment. What should the administrator do? Connect to:
A. Node Agent
B. Administrative Agent
C. Job Manager
D. Work Manager
E. Deployment Manager

Answer: C, E
QUESTION: 5 A remote host machine has been registered to a job manager as a target, and the IBM Installation Manager has been installed on the host. How can an administrator install WebSphere Application Server Network Deployment V8.0 on the remote host?
A. Use the job manager to schedule a “Manage offerings” job.
B. Schedule a “Distribute file” job to push the installation response file to the remote host.
C. Schedule a “Start application” job to launch the IBM Installation Manager on the remote host.
D. Use the Installation Factory to create a Centralized Installation Manager (CIM) repository on the remote host.

Answer: A
QUESTION: 6 A system administrator has completed a WebSphere installation using the IBM Installation Manager. Which tool, using the default settings, can the administrator use to generate an HTML file verifying the version of WebSphere installed? Execute the:
A. postinstall command.
B. versionInfo command.
C. genVersionReport command.
D. Installation Verification Tool (IVT).
Answer: C

QUESTION: 7 A system administrator needs to install the IBM Installation Manager (IIM) using non- graphical interactive mode. To perform this operation, what should the administrator run?
A. imcl -c
B. imcl -s
C. imcl -install
D. imcl -updateAll

Answer: A
QUESTION: 8 Web clients are seeing error messages when they try to access a Java EE application. In order to isolate the system component that may be causing the problem, the administrator decides to verify the request flow from a web browser. In what order should the components be examined?
A. Web server, embedded HTTP server, web services engine
B. Web server, HTTP plug-in, embedded HTTP server, web container
C. Embedded HTTP server, web services engine, web container
D. Load balancer, web server, name server, embedded HTTP server, web container

Answer: B
QUESTION: 9 A system administrator configures the intelligent runtime provisioning feature included with WebSphere Application Server Network Deployment V8.0. The default WebSphere settings are in place. At what level will the administrator enable runtime provisioning?
A. node agent
B. web container
C. application server
D. deployment manager
Answer: C

QUESTION: 10 A system administrator is creating a new WebSphere cell consisting of three dedicated machines: ?web server ?deployment manager ?application server node To provide process level failover, the administrator should create a cluster with:
A. no scaling
B. vertical scaling
C. horizontal scaling
D. horizontal and vertical scaling

Answer: B
QUESTION: 11 A mixed version and flexible management topology is required for a new application. For ease of administration, the system administrator needs to register a WebSphere V7.0 stand-alone node with a WebSphere V8.0 job manager. What must the administrator do before registering with the job manager?
A. federate the V7.0 stand-alone node with a V7.0 node agent
B. federate the V7.0 stand-alone node with a V8.0 node agent
C. register the V7.0 stand-alone node with a V7.0 administrative agent
D. register the V7.0 stand-alone node with a V8.0 administrative agent

Answer: C
QUESTION: 12
Several unmanaged application server profiles (nodes) are hosted on the same machine.
The administrator needs to add these nodes to a flexible management topology. Which
command should the administrator execute?

A. registerNode -profilePath
B. manageProfiles -augment
C. managesdk -enableProfile
D. addNode -asExistingNode
Answer: A
QUESTION: 13

A system administrator has made changes at the cell scope in the Integrated Solutions Console (ISC) of the deployment manager and needs to trace the propagation of the configuration change. Where should the administrator expect these changes to be persisted?
A. master repository, node repository
B. master repository, node agent, node repository
C. deployment manager, node agent, server repository
D. deployment manager, node agent, configuration database

Answer: A
QUESTION: 14 A system administrator needs to use wsadmin to execute commands interactively. The WebSphere cell has global security enabled. To avoid the security login dialog when executing wsadmin, the administrator should:
A. edit the sas.client.props file.
B. edit the wsadmin.properties file.
C. use the argument -user <current_user>.
D. login in to the local operating system (local OS) with an administrator user id.

Answer: A
QUESTION: 15 A system administrator needs to install WebSphere Application Server binaries on a remote host. The administrator will use the Centralized Installation Manager (CIM) of a Deployment Manager. How should the administrator do this? To install the binaries executing a CIM job, the administrator should:
A. install Job Manager and register it to the deployment manager.
B. install an administrative agent and federate it to the deployment manager.
C. register the target host to the Job Manager server of the deployment manager.
D. transfer a IBM Installation Manager (IIM) kit to the target host and register it with the deployment manager.
Answer: C

Our material on our site IBM 000-317 is exam-oriented, keeping in view the candidates requirements and level of understanding.IBM 000-317 materials are in the most popular and easy-to-use PDF version. You can use it on any devices with you anywhere.

Newcerts 000-317 dumps with PDF + Premium VCE + VCE Simulator: http://www.newcerts.com