IBM 000-224 Exam Certification Guide presents you with an organized test preparation routine through the use of proven series elements and techniques.“Do I Know This Already?”quizzes open each chapter and allow you to decide how much time you need to spend on each section.IBM 000-224 lists and Foundation Summary tables make referencing easy and give you a quick refresher whenever you need it.Challenging IBM 000-224 review questions help you assess your knowledge and reinforce key concepts.Cisco 640-916 exercises help you think about exam objectives in real-world situations, thus increasing recall during exam time.

1.A customer plans to deploy a 24×7 application, and is evaluating prospective solutions based on which would offer the highest level of application availability. Which of the following solutions should be presented to the customer for consideration? A.Power 780 with Active Memory Sharing B.Power 770 with Active Memory Mirroring C.Power 760 with Active Memory Mirroring D.Power 740 with Active Memory Management Answer: B
2.A customer wants to implement 8 LPARs, 4 of IBM i and 4 of AIX.The customer wants the new systems to be modular, configured to support their needs, and have room to expand if needed. Which system is the minimum needed to support the customer requirements? A.PureElex p220 B.PureElex p260 C.PureFlex p24L D.PureFlex p460 Answer: B
3.Which of the following will cause Live Partition Mobility validation to fail? A.Less than one full processor B.AME configured for the partition C.Network connection through HEA D.NPIV connection to SAN storage through VIOS Answer: C
4.A customer is interested in virtualizing their environment.PowerVM and VMware are the products whose hypervisors are best suited for their existing infrastructure. Which advantage of PowerVM over VMware will most benefit their environment? A.Industry leading hypervisor B.Lower total cost of ownership C.Consolidation of multiple workloads D.Hypervisor components embedded in hardware Answer: D
5.Which is one of the advantages of the 6-core Power 720 when compared to the 4-core Power 720? A.Offers a P05 tier B.Offers one 12X loop C.Offers Dual VIO Servers D.Offers more SAS Disk Bays in CEO Answer: B
6.A customer wants to implement Linux on Power with dual VIO Servers on internal disk controllers.Which of the following systems should be suggested? A.Power 720 B.Power 730 C.PowerLinux 7R1 D.PowerLinux 7R2 Answer: A
7.A customer is considering running Linux in a virtualized environment and is evaluating the differences between PowerVM and VMware. Which of the following would be an advantage of PowerVM? A.Number of virtual processors B.Ability to move virtual machines C.Ability to dynamically add CPU’s D.Ability to dynamically add memory Answer: A
8.A customer would like to consolidate their AIX and IBM i workloads that are currently running on several POWER6 servers.They also want to consolidate storage and use Live Partition Mobility to reduce planned downtime for server maintenance. In addition to a Storwize V70001 PowerVM Enterprise Edition and dual VIO Servers, which of the following configurations supports these requirements? A.One POWER7+ server IBM i and AIX client LPARs B.Two POWER7+ servers IBM i and AIX client LPARs C.One POWER7+ server AIX client LPARs IBM i LPAR5 with internal storage D.Two POWER7+ servers AIX client LPAR5 IBM i LPARs with internal storage Answer: B
9.A customer plans to implement 3 production partitions on a Power 720, one each of AIX, IBM i, and Linux.The customer does not want to purchase an HMC, and will use IVM. Which of the following is minimum PowerVM Edition required to manage the partitions? A.Basic B.Express C.Standard D.Enterprise Answer: C
10.The micropartitioning technology changed with the announcement of POWER77+.Due to this change, what is the new minimum number of processing units required for an LPAR?
A.0.01
B.0.05
C.0.10
D.0.15 Answer: B