Exam Name: IBM Maximo Asset Management V7.1 Implementation
Version: Demo
Question: 1
Where are the majority of Maximo properties defined?
A. logging.properties
B. Logging application
C. mxserver.properties
D. System Properties application

Answer: D
Question: 2
A client has assigned a frequency of every three months and has three jobs to be added to the Job Plan sequence table window. The first Job Plan is for every three months, the second Job Plan is for every six months, and the third Job Plan is for the annual maintenance. What is the sequence to be set for the six month Job Plan?
A. 1
B. 2
C. 6
D. 12

Answer: B
Question: 3
When configuring the inventory reorder options, which statement is correct?
A. Internal requests will only be generated as an approved purchase order.
B. External requests will only be generated as an unapproved purchase order.
C. External or internal requests can be generated as an approved purchase order.
D. External or internal requests will only be generated as an unapproved purchase request.

Answer: C
Question: 4
For which types of records can a purchasing limit be set for a user?
A. PR, PO, receipt, invoice
B. MR, PR, PO, receipt, invoice
C. PR, PO, MR, invoice, contract
D. MR, PR, PO, receipt, invoice, contract
Answer: C
Question: 5
Which statement is correct?
A. The classification of a rotating Asset is determined from the classification belonging to its rotating item. The value of an Asset specification record is always updateable.
B. The classification of a rotating Asset is determined from the classification belonging to its rotating item. The value of an Asset specification record is determined from the
C. The classification of a rotating Asset can be entered by the user and the Asset specification is derived from the classification you enter. The value of an attribute can be entered
D. There is no relationship with the item specification.

E. The classification of a rotating Asset is enterable only if its rotating item has no classification of its own. When the classification has been entered by the user on the Asset, the
F. Otherwise, they are read-only and are determined from the corresponding attribute’s value on the item specification.

Answer: B
Question: 6
At which level is the purchase order (PO) option Require Approval to Convert PR to PO or Contract set?
A. Site
B. Item Set
C. Organization
D. Company Set

Answer: C
Question: 7
What is the most important step in the process of creating Safety Plans?
A. identification of Hazards
B. identification of Precautions
C. associating Safety Plan to Job Plans
D. establishing Lockout/Tagout procedures

Answer: A
Question: 8
When creating a purchase contract, what is the purpose of checking the Change Price on Use field?
A. It specifies that the price in the purchase order (PO) is only an estimated price.
B. It specifies that when a PO is issued against this contract, the price must be changed.
C. It specifies that the price of a given related item can be changed on related POs or purchase requests.
D. It specifies that the price of a given item specified in the Master Contract is reduced or increased, based on market conditions.
Answer: C
Question: 9
Where is Admin mode turned on and off?
A. Organizations
B. Security Groups
C. System Properties
D. Database Configuration
Answer: D
Question: 10
Which two ways can tool costs be recorded? (Choose two.)
A. Tool Report application

B. When a purchase order for tool rental is received
C. As the Work Order is completed and tool costs are calculated
D. As the tools are checked out from a tool room and returned to a tool room
E. As the tools are checked out from a tool room and returned to a tool room, and tool usage is recorded against a Work Order

Answer: B, E