QUESTION NO: 1

Which statement is true about importing data from Microsoft Word?
A. Tables are stripped off.
B. OLE objects are stripped off.
C. Bulleted lists are stripped off.
D. Auto-numbered section numbers are stripped off.
Answer: D
QUESTION NO: 2

Which two user types can create a Change Proposal System? (Choose two.)
A. Administrator
B. Project Manager

C. Database Manager
D. a Custom user with the power to create users
Answer: C,D

Version: Demo
1.When can an acknowledgement be created?
A. When others are working on the event.
B. When operations staff makes a request.
C. When an event indicator is visible in the Navigator.
D. When a situation fires and the administrator wants to be first to acknowledge the event. Answer: C
2.Which workspace chart best represents the proportional value of each data point to the whole.?
A. Pie Chart
B. Bar Chart
C. Plot Chart
D. Circular Gauge Chart Answer: A
3.What is the purpose of the connectors in a Common Event Console?
A. The Event Handler is incorporated to pass events.
B. Connect to an event repository for the Common Event Console.
C. Retrieve event data to be displayed in the Common Event Console.
D. Send messages to the Message Log view from the Common Event Console. Answer: C
4.How is it determined if a situation is associated with a Navigator item?
A. Launch the Situation Editor from the toolbar.
B. Right click the Required Navigator Item and select Situations.
C. Select the properties for the Navigator Item and click Situations.
D. Filter the situations for the Navigator item by Associated with Navigator Item. Answer: B
5.Where are attributes to be displayed in a workspace view selected?
A. In the Query tab of each workspace Properties.
B. In the Filters tab of each workspace Properties.
C. In the Query tab of each workspace view’s Properties.
D. In the Filters tab of each workspace view’s Properties. Answer: D
6.When is persistent event monitoring useful in IBM Tivoli Monitoring (ITM)?
A. To count the number of events in ITM.
B. To determine when a situation is needed.
C. To determine whether a condition is consistent or intermittent.
D. To determine when more agents must be deployed across a ITM environment. Answer: C
7.How are new managed systems groups created?
A. They are created when IBM Tivoli Monitoring is installed.
B. They are created in the Manage Tivoli Enterprise Monitoring Services.
C. They are created using the Object Editor under the Managed Systems Group tab.
D. They are created with the Situation Editor within the Tivoli Enterprise Portal client. Answer: C
8.What are the three default user groups provided with Tivoli Enterprise Portal?
A. Administrator, Diagnostic Users, Operator
B. Administrator, Application Users, Operator
C. Application Users, Diagnostic Users, Operator
D. Administrator, Diagnostic Users, Application Users Answer: A
9.What is used to quickly switch from one workspace to another in the Desktop Portal Client?
A. Link
B. Launch
C. Bookmark
D. Graphic Icon Answer: A

Exam Name: IBM Maximo Asset Management V7.1 Implementation
Version: Demo
Question: 1
Where are the majority of Maximo properties defined?
A. logging.properties
B. Logging application
C. mxserver.properties
D. System Properties application

Answer: D
Question: 2
A client has assigned a frequency of every three months and has three jobs to be added to the Job Plan sequence table window. The first Job Plan is for every three months, the second Job Plan is for every six months, and the third Job Plan is for the annual maintenance. What is the sequence to be set for the six month Job Plan?
A. 1
B. 2
C. 6
D. 12

Answer: B
Question: 3
When configuring the inventory reorder options, which statement is correct?
A. Internal requests will only be generated as an approved purchase order.
B. External requests will only be generated as an unapproved purchase order.
C. External or internal requests can be generated as an approved purchase order.
D. External or internal requests will only be generated as an unapproved purchase request.

Answer: C
Question: 4
For which types of records can a purchasing limit be set for a user?
A. PR, PO, receipt, invoice
B. MR, PR, PO, receipt, invoice
C. PR, PO, MR, invoice, contract
D. MR, PR, PO, receipt, invoice, contract
Answer: C
Question: 5
Which statement is correct?
A. The classification of a rotating Asset is determined from the classification belonging to its rotating item. The value of an Asset specification record is always updateable.
B. The classification of a rotating Asset is determined from the classification belonging to its rotating item. The value of an Asset specification record is determined from the
C. The classification of a rotating Asset can be entered by the user and the Asset specification is derived from the classification you enter. The value of an attribute can be entered
D. There is no relationship with the item specification.

E. The classification of a rotating Asset is enterable only if its rotating item has no classification of its own. When the classification has been entered by the user on the Asset, the
F. Otherwise, they are read-only and are determined from the corresponding attribute’s value on the item specification.

Answer: B
Question: 6
At which level is the purchase order (PO) option Require Approval to Convert PR to PO or Contract set?
A. Site
B. Item Set
C. Organization
D. Company Set

Answer: C
Question: 7
What is the most important step in the process of creating Safety Plans?
A. identification of Hazards
B. identification of Precautions
C. associating Safety Plan to Job Plans
D. establishing Lockout/Tagout procedures

Answer: A
Question: 8
When creating a purchase contract, what is the purpose of checking the Change Price on Use field?
A. It specifies that the price in the purchase order (PO) is only an estimated price.
B. It specifies that when a PO is issued against this contract, the price must be changed.
C. It specifies that the price of a given related item can be changed on related POs or purchase requests.
D. It specifies that the price of a given item specified in the Master Contract is reduced or increased, based on market conditions.
Answer: C
Question: 9
Where is Admin mode turned on and off?
A. Organizations
B. Security Groups
C. System Properties
D. Database Configuration
Answer: D
Question: 10
Which two ways can tool costs be recorded? (Choose two.)
A. Tool Report application

B. When a purchase order for tool rental is received
C. As the Work Order is completed and tool costs are calculated
D. As the tools are checked out from a tool room and returned to a tool room
E. As the tools are checked out from a tool room and returned to a tool room, and tool usage is recorded against a Work Order

Answer: B, E