Welcome to download the newest Pass4itsure C2180-374 VCE dumps: http://www.pass4itsure.com/C2180-374.html

Looking for IBM 000-103 Certification Exam materials? Do you have unsolved questions? With so many online resources offering Adobe 9A0-061 test questions, it can be difficult to select the IBM 000-103 Exam practice test that is best for you. With every purchase of our Adobe 9A0-061 exam sample questions, you will receive the IBM 000-103 questions and answers. Flydumps is right here to help you do that. Flydumps provides you best quality IBM 000-103 exam sample questions, IBM 000-103 practice test, IBM 000-103 tutorials and other related information to help you pass the IBM 000-103 and be a Adobe Certified Specialist.

Question: 11
An operator is trying to perform an immediate power down of an AIX LPAR using the ‘shutdown -k’ command. The cursor has returned to the command prompt, but no shutdown activities are showing on the screen after more than one minute. Which of the following is the most likely cause of the problem?
A. The /etc/rc.shutdown script is missing.
B. The bos.rte.control fileset has become corrupted.
C. The operator UID is not a member of the shutdown group.
D. The -k flag against the shutdown command only broadcast the shutdown message.

Answer: D
Question: 12
Which of the following will list only the JFS2 filesystemsthat are mounted?
A. lsfs -t jfs2
B. mount -v jfs2
C. df | grep jfs2
D. mount | grep jfs2

Answer: D
Question: 13
Which of the following will occur if an operator types the command i file.out?Which of the following will occur if an operator types the command ?i file.out?
A. If the file exists it will be opened for editing. If the file does not exist an error message will be displayed.
B. If the file exists it will be opened for editing. If the file does not exist a new file with the name file.out will be created and opened for editing.
C. If the file exists an error message will be displayed. If the file does not exist a newfile with the name file.out will be created and opened for editing.
D. If the file exists the operator will be asked whether to open the file or overwrite thefile. If the file does not exist a new file with the namefile.out will be created and opened for editing.

Answer: B
Question: 14
An operator wants to make sure stdout and stderr of the ls command are redirected to the pg command via the pipe. Which syntax is correct?
A. ls 2>1|pg
B. ls 2&1|pg
C. ls 2>>1|pg
D. ls 2>1>|pg
Answer: A
Question: 15
What command can be used to make all mountable filesystems available for use?

A. mount -a
B. automount all
C. varyonvg -m -a
D. run the /etc/filesystems script

Answer: A
Question: 16
An operator is asked to shutdown the telnet service forsecurity reasons. What are the appropriate commands to achieve this?
A. comment out telnetd in /etc/servicesrefresh -s inetd
B. comment out telnetd in /etc/inetd.conf refresh -s inetd
C. comment out telnetd in /etc/rc.tcpip refresh -s telnetd
D. comment out telnetd in /etc/inetd.conf refresh -s telnetd

Answer: B
Question: 17
How can an operator list all its history of commands in one step?
A. Run c -l 0?from the command line.Run ?c -l 0?from the command line.
B. Invoke SMIT for the shell environment.
C. Run the SC + H?combination at the command prompt.Run the ?SC + H?combinationat the command prompt.
D. Use a rep?command with its UID against the /var/log/history_cmds file.Use a ?rep?command with its UID against the /var/log/history_cmds file.

Answer: A
Question: 18
Which of the following commands would an operator use to give all group members executable permission for the file ‘script.sh’?
A. chmod +e script.sh
B. chmod g+x script.sh
C. chmod e+g script.sh
D. chmod g+660 script.sh

Answer: B
Question: 19
An operator is in /usr/bin running the command ‘ls ../lpp/*/bosinst’. What output directory will be displayed?
A. /usr/lpp/bosinst
B. /usr/bin/bosinst
C. /usr/lpp/bos/bosinst
D. /usr/bin/lpp/bos/bosinst
Answer: C

We provide IBM 000-103 exam help and information on a wide range of issues. IBM 000-103 is professional and confidential and your issues will be replied within 12 hous.IBM 000-103 exam free to send us any questions and we always try our best to keeping our Customers Satisfied.

Welcome to download the newest Pass4itsure C2180-374 VCE dumps: http://www.pass4itsure.com/C2180-374.html

IBM 000-103 Dumps, Sale Best IBM 000-103 Exam Materials Latest Version PDF&VCE

Question: 1
An operator notices that a job on the system is causing poor performance. The job is a root process and the administrator has concluded itis not important and can be stopped. Shortly after stopping the process, it starts again. Which of the following commands will list repeating scheduled tasks?
A. at -l
B. jobs -l
C. sched -l
D. crontab -l

Answer: D
Question: 2
What command will an operator use to check if the system has NFS3 filesystems currently defined?
A. lsnfs3
B. lsnfs -v 3
C. lsfs -v nfs3
D. lsfs -t nfs3

Answer: C
Question: 3
Which of the following commands will show how manyphysical partitions are available on active hdisk1?
A. lspv hdisk1
B. lsvg -p hdisk1
C. lsattr -p hdisk1
D. lsdev -E -l hdisk1

Answer: A
Question: 4
An existing directory ‘/history_logs’ contains too manyfiles, so the ‘ls’ command fails. How can the operator determine the number of files in the directory?
A. df -k /history_logs | wc
B. find /history_logs | wc -n
C. cat /history_logs | ls -l | wc -l
D. find /history_logs -type f | wc -l

Answer: D
Question: 5
An operator must check the status of print queues on a regular basis. Which of the following commands can be used to check on all the print queues?
A. lslp -a
B. qchk -A
C. enq -s ALL
D. lpstat -p ALL
Answer: B
Question: 6
What is the correct command to display the current working directory?
A. echo $PWD
B. echo $pwd
C. echo $CWD
D. echo $cwd

Answer: A
Question: 7
Which of the following AIX storage concepts is correct?
A. A filesystem can span multiple physical volumes.
B. A physical volume can belong to more than 1 volume group.
C. A logical volume can have up to 2 copies in each of 2 volume groups.
D. The size of a filesystem is always the same size as its logical volume.

Answer: A
Question: 8
A user created a file name ‘.newfile’ in the /save directory, but doesn’t see the file when listing the directory contents. Which command will verify the file is in the directory?
A. ls -a /save
B. ls -e /save
C. lsdir -E /save
D. lsdir -A /save

Answer: A
Question: 9
An operator is editing a file using a keyboard without arrow keys. What key can be used to move the cursor one character to the right?
A. n
B. j
C. k
D. l

Answer: D
Question: 10
The man page for ommand?shows the following syntax: The man page for ?ommand?shows the following syntax: command [ -a | -b ] Which of the following statements is true regarding this entry?
A. Either the or flag may be used, but not both.Either the ? or ? flag may be used, but not both.
B. If the flag is used then the flag also must be usedIf the ? flag is used then the ? flag also must be used
C. One of the -a or -b flags must be used, but not both at the same time.
D. Both the and flags may be used together, but neither are mandatoryBoth the ? and ? flags may be used together, but neither are mandatory
Answer: D