Riverbed 401-01 Exam Sample, Sale Latest Release Riverbed 401-01 Certification 100% Pass With A High Score

Flydumps Riverbed 401-01 exam questions and answers in PDF are prepared by our expert, Moreover, they are based on the recommended syllabus covering all the Riverbed 401-01 exam objectives.You will find them to be very helpful and precise in the subject matter since all the Riverbed 401-01 exam content is regularly updated and has been checked for accuracy by our team of Microsoft expert professionals.

1.Which component of AppTransaction Xpert would be used for capacity prediction of multiple users, transactions, and locations? A.Multi-User Quick Predict B.Data Exchange chart C.Multi AppDoctor D.Not supported Answer:A
2.AppNetwork Path Analysis, a troubleshooting workflow in AppResponse Xpert, is enabled by which solution? A.AppTransaction Xpert B.AppSensor Xpert C.AppTransaction Xpert Packet Trace Warehouse D.AppInternals Xpert E.AppResponse Xpert BrowserMetrix Answer:B
3.Which solution is used to discover applications on a network and monitor their response times? A.AppTransaction Xpert B.AppResponse Xpert C.AppInternals Xpert D.AppSensor Xpert Answer:B
4.Which solutions can be data sources for the dashboards? (Select 3) A.AppInternals Xpert B.AppTransaction Xpert C.AppSensor Xpert D.AppResponse Xpert Answer:ABD
5.Which solution provides deep transaction analysis by combining both packet-trace and server-trace data? A.AppSensor Xpert B.AppMapper Xpert C.AppResponse Xpert D.AppTransaction Xpert Answer:D
6.The AppResponse Xpert module that supports following a user through a XenApp Server to the back-end tiers is called: A.CX-Tracer B.Xen Follower C.Xen Tracker D.Citrix Analysis Module Answer:A
7.AppInternals Xpert comes with which components? (Select 3) A.AppTransaction Xpert B.Server Management Platform C.AppMapper Xpert D.Transaction Trace Warehouse E.BrowserMetrix Answer:BDE
8.Which solution provides VoIP configuration management, testing, and remote control? A.AppResponse Xpert B.Unified Communications Xpert C.AppMapper Xpert D.AppTransaction Xpert E.AppInternals Xpert Answer:B
9.Which solution supports prediction of the impact of WAN acceleration on application transactions? A.AppResponse Xpert B.AppInternals Xpert C.Unified Communications Xpert D.AppSensor Xpert E.AppTransaction Xpert Answer:E
10.AppMapper Xpert can leverage packet data collected by AppTransaction Xpert Agents using which solution? A.AppTransaction Xpert B.AppInternals Xpert C.AppTransaction Xpert Packet Trace Warehouse D.AppResponse Xpert E.AppSQL Xpert Answer:C
11.A DA is installed on an AppInternals Xpert monitored tier to collect metric data. What does the abbreviation “DA” stand for? A.Data Adapter B.Digital Analog C.Data Acceptor D.Data Agent Answer:A 12.Which solution facilitates finding a single server transaction among billions of transactions and supports analysis down to the method level? A.AppResponse Xpert B.AppTransaction Xpert C.AppMapper Xpert D.AppInternals Xpert Transaction Trace Warehouse E.AppSensor Xpert Answer:D
13.Which solution collects IP SLA testing data? A.AppTransaction Xpert B.AppSensor Xpert C.AppInternals Xpert D.AppMapper Xpert Answer:B
14.Which solution supports packet capture directly from WAN acceleration devices? A.AppResponse Xpert B.AppInternals Xpert C.AppSensor Xpert D.AppTransaction Xpert Answer:D
15.Which solution is recommended for deep packet analysis of trace file data downloaded from AppResponse Xpert? A.AppInternals Xper B.AppMapper Xpert C.AppTransaction Xpert Packet Trace Warehouse D.AppTransaction Xpert Answer:D
16.AppSensor Xpert provides information to which solutions? (Select 2) A.AppResponse Xpert B.AppInternals Xpert C.Riverbed Performance Management Dashboards D.AppTransaction Xpert Packet Trace Warehouse Answer:AC
17.Which solution does AppResponse Xpert use to provide SNMP data as a supplement to packet data? A.AppTransaction Xpert B.AppInternals Xpert C.AppSensor Xpert D.AppMapper Xpert Answer:C

Preparing Riverbed 401-01 exam is not difficult now.You can prepare from Riverbed 401-01 Certification or Riverbed 401-01 dumps.Here we have mentioned some sample questions.You can use our Riverbed 401-01 study material notes for test preparation. Latest Riverbed 401-01 study material available.