Javacexam IT Certification Prep, 100% Guaranteed Pass - Javacexam.com

Pass your next Citrix, Microsoft MCITP, Oracle, PMI certification exam using guaranteed training questions from Javacexam - Verified by Javacexam experts

CIW 1D0-571 Study Guide, Helpful CIW 1D0-571 Real Questions Answers Covers All Key Points

Welcome to download the newest Pass4itsure hp0-m52 Exam VCE dumps: http://www.pass4itsure.com/hp0-m52.html

Flydumps CIW 1D0-571 exam sample questions offered complete in all respects and contains only CIW 1D0-571 test with clear and easy to remember answers. CIW 1D0-571 exam is a challenging CompTIA certification. Thus it is advisable for you to master all CIW 1D0-571 practice questions before Appearing in the actual exam and make your targeted score. CIW 1D0-571 exam sample questions provide you with the experience of taking the best materials. Flydumps provides the most comprehensive CIW 1D0-571 test for our customers; we guarantee your success in the first attempt.

QUESTION 11
You have been asked to encrypt a large file using a secure encryption algorithm so you can send it via e-mail to your supervisor. Encryption speed is important. The key will not be transmitted across a network. Which form of encryption should you use?
A. Asymmetric
B. PGP
C. Hash
D. Symmetric

Correct Answer: D QUESTION 12
Which of the following is the most likely first step to enable a server to recover from a denial-of- service attack in which all hard disk data is lost?
A. Enable virtualization
B. Contact the backup service
C. Contact a disk recovery service
D. Rebuild your RAID 0 array

Correct Answer: B QUESTION 13
You purchased a network scanner six months ago. In spite of regularly conducting scans using this software, you have noticed that attackers have been able to compromise your servers over the last month. Which of the following is the most likely explanation for this problem?
A. The network scanner needs to be replaced.
B. The network scanner is no substitute for scans conducted by an individual.
C. The network scanner has atrojan.
D. The network scanner needs an update.

Correct Answer: D QUESTION 14
What is the primary use of hash (one-way) encryption in networking?
A. Signing files, for data integrity
B. Encrypting files, for data confidentiality
C. Key exchange, for user authentication
D. User authentication, for non-repudiation

Correct Answer: A QUESTION 15
Which of the following will best help you ensure a database server can withstand a recently discovered vulnerability?
A. Updating the company vulnerability scanner and conducting a new scan
B. Adding a buffer overflow rule to the intrusion detection system
C. Reconfiguring the firewall
D. Installing a system update

Correct Answer: D QUESTION 16
You have determined that the company Web server has several vulnerabilities, including a buffer overflow that has resulted in an attack. The Web server uses PHP and has direct connections to an Oracle database server. It also uses many CGI scripts. Which of the following is the most effective way to respond to this attack?
A. Installing software updates for the Web server daemon
B. Using the POST method instead of the GET method for a Web form
C. Installing an intrusion detection service to monitor logins
D. Using the GET method instead of the POST method for a Web form

Correct Answer: A
QUESTION 17
Which of the following standards is used for digital certificates?
A. DES
B. Diffie-Hellman
C. X.509
D. RC5

Correct Answer: C
QUESTION 18
At the beginning of an IPsec session, which activity occurs during the Internet Key Exchange (IKE)?
A. Determining the number of security associations
B. Negotiating the authentication method
C. Determining the network identification number
D. Negotiating the version of IP to be used

Correct Answer: B
QUESTION 19
A security breach has occurred in which a third party was able to obtain and misuse legitimate authentication information. After investigation, you determined that the specific cause for the breach was that end users have been placing their passwords underneath their keyboards. Which step will best help you resolve this problem?
A. Discipline specific end users as object lessons to the rest of the staff and reset passwords on all systems immediately.
B. Change all passwords on the company servers immediately and inform end users that their passwords will be changing on a regular basis.
C. Set passwords to expire at specific intervals and establish mandatory continual training sessions.
D. Inform end users that their passwords will be changing on a regular basis and require more complex passwords.

Correct Answer: C
QUESTION 20
You have implemented a version of the Kerberos protocol for your network. What service does Kerberos primarily offer?
A. Authentication
B. Encryption
C. Non-repudiation
D. Data integrity
Correct Answer: A QUESTION 21
Consider the following series of commands from a Linux system: iptables -A input -p icmp -s 0/0 璬 0/0 -j REJECT Which explanation best describes the impact of the resulting firewall ruleset?
A. Individuals on remote networks will no longer be able to use SSH to control internal network resources.
B. Internal hosts will not be able to ping each other using ICMP.
C. Stateful multi-layer inspection has been enabled.
D. Individuals on remote networks will not be able to use ping to troubleshoot connections.

Correct Answer: D
QUESTION 22
A CGI application on the company’s Web server has a bug written into it. This particular bug allows the application to write data into an area of memory that has not been properly allocated to the application. An attacker has created an application that takes advantage of this bug to obtain credit card information. Which of the following security threats is the attacker exploiting, and what can be done to solve the problem?
A. – Buffer overflow – Work with the Web developer to solve the problem
B. – SQL injection – Work with a database administrator to solve the problem
C. – Denial of service – Contact the organization that wrote the code for the Web server
D. – Man-in-the-middle attack – Contact the company auditor

Correct Answer: A
QUESTION 23
A new server has been placed on the network. You have been assigned to protect this server using a packet-filtering firewall. To comply with this request, you have enabled the following ruleset:

Which choice describes the next step to take now that this ruleset has been enabled?
A. From the internal network, use your Web browser to determine whether all internal users can access the Web server.
B. From the internal network, use your e-mail client to determine whether all internal users can access the e-mail server.
C. From the external network, use your Web browser to determine whether all external users can access the Web server.
D. From the external network, use your e-mail client to determine whether all external users can access the e-mail server.

Correct Answer: D
QUESTION 24
The most popular types of proxy-oriented firewalls operate at which layer of the OSI/RM?
A. Application layer1D0-571

CCNA Exam Certification Guide is a best-of-breed CIW 1D0-571 exam study guide that has been completely updated to focus specifically on the objectives.Senior instructor and best-selling author shares preparation hints and CIW 1D0-571 tips to help you identify areas of weakness and improve both your conceptual and hands-on knowledge. CIW 1D0-571 Material is presented in a concise manner,focusing on increasing your understanding and retention of exam topics.

Welcome to download the newest Pass4itsure hp0-m52 Exam VCE dumps: http://www.pass4itsure.com/hp0-m52.html

 

CIW 1D0-571 Study Guide, Helpful CIW 1D0-571 Real Questions Answers Covers All Key Points

CIW 1D0-541 Vce & PDF, New Updated CIW 1D0-541 Study Guide With New Discount

Welcome to download the newest Pass4itsure eada10 Exam VCE dumps: http://www.pass4itsure.com/eada10.html

Flydumps Online services are available whenever needed. To all candidates buy the CIW 1D0-541 exam sample questions, we provide track service, when you buy the practice exam within one year. We offer free update service for one year. If in this period, if the CIW 1D0-541 exam sample questions will changed, we will send the latest version to your email in time. Flydumps CIW 1D0-541 exam sample questions along with latest test covers all the latest aspects and contents of your CIW 1D0-541 exam. Flydumps provide CIW 1D0-541 exam sample questions in PDF-version, which is convenient for you to read all CIW 1D0-541 questions and answers anywhere. In addition, we also have CIW 1D0-541 exam testing engine for you. Flydumps bring you all the resources necessary for maximum success in the CIW 1D0-541 exam, designed by valued IT professionals and specialists.

QUESTION: 11 Which statement is used to define a named group of related tables, views, domains and other database objects?

A. CREATE
B. CREATE TABLE
C. CREATE DOMAIN
D. CREATE SCHEMA
Answer: D
QUESTION: 12 Which of the following best describes the ON DELETE NO ACTION referential integrity constraint?
A. If a parent key is deleted, any child keys referenced by the parent key are automatically deleted.
B. If a parent key is deleted, no test is made for referential integrity.
C. If any child key references a parent key, the record containing the parent key cannot be deleted.
D. If a parent key is deleted, all child keys are automatically set to a specified value.

Answer: C
QUESTION: 13 Consider the following relational algebraic expression: Which of the following SQL statements is equivalent to this relational algebraic expression?

A. SELECT * FROM Customers, Employees WHERE Sales_Rep_No = Cust_No;
B. SELECT Cust_No, Cust_Name,
Emp_Name, Emp_Loc FROM Customers, Employees WHERE Customers.Sales_Rep_No = Employees.Sales_Rep_No;
C. SELECT Cust_No, Cust_Name, Emp_Name, Emp_Loc FROM Customers, Employees WHERE Employees.Sales_Rep_No =

Customers.Sales_Rep_No;
D. SELECT * FROM
Customers, Employees WHERE Customers.Sales_Rep_No = Employees.Sales_Rep_No;
Answer: B
QUESTION: 14 What is a domain?
A. A normalized set of data applicable to a particular relation
B. A combination of attributes for a relation
C. A definition of permissible values for one or more attributes
D. A set of permissible values for one or more relations

Answer: C
QUESTION: 15 For the Employee relation shown in the exhibit, which set of column value holds the complete tuple for the employee named James Smith?

A. 0002, James, Smith
B. 0002, James, Smith, 10-25-76
C. First_Name, James, Last_Name, Smith
D. Emp_ID, 0002, First_Name, James, Last_Name, Smith
Answer: B
QUESTION: 16
Which pair of relational algebraic operations requires union compatibility?

A. Union and join
B. Selection and projection
C. Intersection and difference
D. Cartesian product and intersection

Answer: C
QUESTION: 17 Consider the following table as well as the Dept1_Parts and Dept2_Parts relations shown in the exhibit: Which of the following relational algebraic expressions would result in the given table?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: A
QUESTION: 18
What is the most important service provided by a database management system?

A. Provides support for a data manipulation language
B. Allows users to store data in a distributed data repository
C. Provides support for data formatting language commands
D. Translates procedural commands into non-procedural commands

Answer: A
QUESTION: 19 Consider the table for an employee database shown in the exhibit. What is the cardinality of the table?

A. 6
B. 20
C. 4
D. 25
Answer: C
QUESTION: 20
What is a relational database domain?

A. A group of attributes
B. A set of permissible tuple values
C. A collection of related data items
D. A set of permissible attribute values

Answer: D
QUESTION: 21 Consider the table for an employee database shown in the exhibit. What is the degree of the table?

A. 25
B. 5
C. 4
D. 20
Answer: B

QUESTION: 22
What improvement can be made to file-based databases to overcome their limitations?

A. Implement a tabular structure.
B. Gather files in a distributed repository.
C. Use a hierarchical database file system.
D. Tightly couple database structure to database application programs.

Answer: A
QUESTION: 23 NULL) Primary Key Class_Num Consider the Information Engineering diagram shown in the exhibit. Which DBDL definition best describes this diagram?

A. BUILDING(Building_ID, Bldg_Name, Location,

Room_Count) Primary Key Building_ID RESIDENT(R_ID, Room_Num,
Res_Name, Building_ID) Primary Key R_ID

B. BUILDING(Building_ID, Bldg_Name, Location, Room_Count)
Primary Key BUILDING RESIDENT(R_ID, Room_Num,
Res_Name, Building_ID) Primary Key RESIDENT

C. BUILDING(Building_ID, Bldg_Name, Location,
Room_Count) Primary Key BUILDING Foreign
Key BUILDING(Building_ID) references RESIDENT(Building_ID) RESIDENT(R_ID,
Room_Num, Res_Name, Building_ID) Primary Key RESIDENT

D. BUILDING(Building_ID, Bldg_Name, Location, Room_Count)
Primary Key Building_ID RESIDENT(R_ID, Room_Num,
Res_Name, Building_ID) Primary Key R_ID Foreign Key
Building_ID references BUILDING(Building_ID)

Answer: D
QUESTION: 24 Consider the Information Engineering diagram in the exhibit showing the relations BUILDING and RESIDENT. What is the relationship between BUILDING and RESIDENT?

A 1:1
B. 1:N
C. N:1
D. M:N
Answer: B
QUESTION: 25 You enterprise must decide whether to use a database management system. Which of the following lists four advantages of using a DBMS?
A. Management of data redundancy, increased data integrity, increased data dependence, and increased application program flexibility.
B. Consistency of data, adherence to standards, managed concurrency, and increased software complexity.
C. Increased data access, increased data backup and recovery, data sharing, and consistency of data.
D. Increased data secriry, increased data integrity, increased data independence, and decreased data separation.
Answer: C

QUESTION: 26
Which of the following occurs in a relation when records are added or removed?

A. The number of domains changes.
B. The attributes in the domain change.
C. The cardinality of the relation is fixed but the degree varies.
D. The degree of the relation is fixed but the cardinality varies.

Answer: D
QUESTION: 27
Your enterprise is creating a relation (shown in the exhibit) that tracks parts and suppliers.
Which situation would occur if new supplier information were entered in the relation before any
information about specific parts?
A. An update anomaly and an insertion anomaly would occur.
B. An insertion anomaly would occur.
C. A deletion anomaly would occur.
D. A deletion anomaly and an update anomaly would occur.

Answer: B
QUESTION: 28 The creation of intermediate entities occurs during the logical database design phase for an enterprise. It is used to resolve which types of relationships?
A. One-to-many and recursive
B. Complex, recursive, and many-to-many
C. Redundant, recursive, and one-to-many
D. One-to-many and one-to-one
Answer: B
QUESTION: 29 Your enterprise is developing a database system that will contain highly sensitive data. Security of the data will take priority over database processing speed. Which database protection technique should be employed?
A. Backups
B. User views
C. Encryption
D. Integrity controls

Answer: C
QUESTION: 30 The exhibit shows a table called Housing Relation that relates a unique student identification number with a dormitory building and a room fee for that building. Each building charges only one fee and a student can live in only one building. The key for the Housing Relation is Student_ID. This table is in which normal form?

A. 1NF
B. 1NF and 2NF
C. 1NF, 2NF and 3NF
D. 1NF, 2NF, 3NF and BCNF

Answer: B
QUESTION: 31 The exhibit shows a relation for a company projects. Which candidate key(s) would best serve as the primary key for this relation?

A. S_Date and E_Date
B. ProjJD
C. ltem_Num and E_Date
D. Proj_ID and Item_Num

Answer: D
QUESTION: 32
Which of the following best describes a composite key?

A. A composite key is a primary key that consists of the first two attributes of a relation.
B. A composite key is a primary or foreign key defined by its parent keys.
C. A composite key is a foreign key that consists of the same attributes as the primary key from a related table.
D. A composite key is a primary or foreign key that consists of two or more attributes of a relation.

Answer: D
QUESTION: 33 Consider the following database information: domain s_id: integer domain grd: fixed length character string length 1 STUDENT_GRADE( Student_Number: s_id NOT NULL Grade: grd )

Primary Key Student_Number During which phase of the database design process would this
information be developed?
A. Logical
B. Physical
C. Conceptual
D. Implementation

Answer: A
QUESTION: 34 Consider the Recreation relation in the exhibit. A data operation that changes one of the tuples for Student_ID 1003 must be performed. It is necessary to change one of the activities from swimming to tennis. The Student_ID and Activity attributes make up the primary key for the Recreation relation. All related information must be altered, as well. Which SQL statement or

A. UPDATE Recreation SET Activity, Activity_Fee (‘Tennis’,100) WHERE Student_ID = 1003;
B. UPDATE TABLE Recreation ALTER COLUMN ACTIVITY SET ACTIVITY = ‘Tennis’, Activity_Fee = 100 WHERE Student ID = 1003 AND Activity = wimming?AND Activity = ?wimming?

C. UPDATE Recreation SET Activity = ‘Tennis’, Activity_Fee = 100 WHERE Student_ID = 1003 AND Activity = ‘Swimming’;
D. DELETE Activity FROM Recreation WHERE Student_ID = 1003; INSERT
INTO Recreation VALUES (1003, ‘Tennis’, 100);

Answer: C
QUESTION: 35 Which process is used to prevent the current database operation from reading or writing a data item while that data item is being accessed by another operation?
A. Lock
B. Deadlock
C. Time stamp
D. Transaction

Answer: A
QUESTION: 36 Your company must choose which type of database to use for a new project. Which of the following lists three characteristics of file-based database systems?
A. Repetition of data, application program flexibility, and data centralization
B. Incompatibility of files, tabular data structures, and data dependence
C. Separation of data, repetition of data, and data independence
D. Application program inflexibility, data dependence, and separation of data

Answer: D
QUESTION: 37 Consider the Information Engineering diagram shown in the exhibit. Building_ID, R_ID, Room_Count and Room_Num are integer numbers, whereas Bldg_Name and Res_Name are represented by variable-length strings with a maximum of 20 characters. Location can be up to 50 characters long, and no building has more than 600 rooms. Which SQL statement best implements the BUILDING relation shown in this diagram?
A. CREATE TABLE BUILDING ( Building_ID NOT NULL PRIMARY KEY, Bldg_Name, Location, Room_Count);
B. CREATE TABLE BUILDING ( Building_ID NOT NULL PRIMARY KEY, Bldg_Name, Location, Room_Count, FOREIGN KEY Building_ID REFERENCES BUILDING (Building_ID));
C. CREATE TABLE BUILDING (Building_ID INTEGER NOT NULL PRIMARY KEY, Bldg_Name VARCHAR (20), Location VARCHAR (50),
D. CREATE TABLE BUILDING (Building_ID INTEGER NOT NULL PRIMARY KEY, Bldg_Name VARCHAR (20), Location VARCHAR (50), Room_Count INTEGER CHECK (Room_Count > Room_Count INTEGER CHECK ( -1 And Room_Count < 601)); Room_Count > -1 Or Room_Count < 601));

Answer: D
QUESTION: 38
Consider the following four database design activities:
1 – Design user views.
2 – Select a DBMS.
3 – Apply normalization.
4 – Determine entities.
Which choice shows the correct ordering of these activities, from first to last, by assigned
numbers?
A. 1,2,3,4
B. 3,4,1,2
C. 4,3,1,2
D. 4,2,3,1
Answer: D
QUESTION: 39
A large enterprise uses a two-tier database architecture and runs complex database applications.
Which term best describes the client in this system?

A. Fat client
B. Enterprise client
C. Thin client
D. Terminal client

Answer: A
QUESTION: 40 The exhibit shows a table called Activity Relation that relates a unique student identification number with a sports activity and a fee for participating in that activity. A student can participate in only one activity. The key for the relation is Student_ID. What consequence would occur if the tuple for Student_ID 1001 were removed?
A. An update anomaly would occur.
B. An insertion anomaly would occur.
C. A deletion anomaly would occur.
D. Both an insertion anomaly and a deletion anomaly would occur.

Answer: C
QUESTION: 41
Which of the following definitions best describes an entity?

A. A relation
B. Data about data
C. Data stored in a table column
D. An item about which information is stored

Answer: D
QUESTION: 42 Several SQL operations are performed by User 1 to access the Fee information for Bowling in the Act_Fee relation (shown in the exhibit). The first access returns a fee of 50. An unrelated SQL operation by another user updates the Bowling fee to 60. The second access by User 1 returns a fee of 60. What problem has occurred?
A. Rollback
B. Deadlock
C. Dirty read
D. No problem has occurred.

Answer: D
QUESTION: 43 Consider the entity-relationship (ER) diagram shown in the exhibit. What do the characters at the ends of the connecting line indicate?
A. Degree of a relation
B. Cardinality of a relation
C. Primary key of a relation
D. Determinant of a relation

Answer: B
QUESTION: 44 Consider the following SQL statement and the Orders relation shown in the exhibit: What is the output of this SQL statement? SELECT * FROM Orders WHERE NOT (Amount < 1000 AND Sales_Rep_No = 210);
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: D
QUESTION: 45

Consider the following DBDL description of an entity: Teachers (teach_num: variable length character string length 10 NOT NULL teach_name: variable length character string length 10 NOT NULL) Primary Key: teach_num which integrity constraint is satisfied?
A. Entity integrity
B. Necessary data
C. Referential integrity
D. Referential foreign integrity
Answer: A
QUESTION: 46 FROM Registration WHERE Consider the following relational algebraic expression: Which of the following SQL Course_Code = ‘A4343′; statements is equivalent to this relational algebraic expression?

A. SELECT Sales_Rep_No(108) FROM Orders;
B. INSERT INTO Orders VALUES(Sales_Rep_No = 108) WHERE Sales_Rep_No = NULL;
C. SELECT’FROM Orders WHERE Sales_Rep_No = 108;
D. SELECT’FROM Orders WHERE Sales_Rep_No = ?08?

Answer: C
QUESTION: 47 Consider the Registration relation shown in the exhibit. Which of the following SQL statements would return the Registration2 relation from the Registration relation?
A. SELECT Course_Code FROM Registration;
B. SELECT * FROM Registration WHERE Registration_ID = 1003 AND Registration_ID = 1005;
C. SELECT * FROM Registration WHERE Course_Code = ‘A4343’;
D. SELECT Registration_ID, Student_ID, First_Name, Last_Name

Answer: C
QUESTION: 48
Consider the Employee relation shown in the exhibit. A database manager wants to set up a
view called Emp_Dept that allows users to find employees and their department ID numbers.
Which SQL statement will accomplish this?

A. CREATE VIEW Emp_Dept AS SELECT Last_Name, First_Name, Dept_ID FROM Employee;
B. UPDATE VIEW Emp_Dept AS SELECT * FROM Employee;
C. UPDATE VIEW Emp_Dept AS SELECT Last_Name, First_Name, Dept_ID FROM Employee;
D. CREATE VIEW Emp_Dept AS SELECT * FROM Employee WHERE ID = 0001 AND ID = 0002 AND ID =
0003 AND ID = 0004;
Answer: A
QUESTION: 49

The CIW 1D0-541 exams are conducted at some levels for testing the skills that are necessary for the networking fields. The CIW 1D0-541 Certification Exam exams are providing the methods for improving the quality of life. The CIW 1D0-541 exam sample questions is useful for solving the security integration problems. The CIW 1D0-541 exam sample questions are found to be helpful not only for the job seekers, but also for the working professionals. CIW 1D0-541 exam sample questions gives the solutions for the networking problems that are caused by latest developments.This CIW 1D0-541 exam sample questions is a professional exam widely recognized by the professionals, it is highly focused by candidates.

Welcome to download the newest Pass4itsure eada10 Exam VCE dumps: http://www.pass4itsure.com/eada10.html

CIW 1D0-541 Vce & PDF, New Updated CIW 1D0-541 Study Guide With New Discount